Babyer

Babysalmesang i Jyderup Sognegård

Hver mandag formiddag er der babysalmesang i Jyderup Sognegård. Vi synger salmer, børnesange og sjove sanglege - med vægt på sanseopmærksomhed, musikalske stemninger og nærvær. Vi bruger fagter til at understøtte sangene og rasleæg til at slå rytmen an med. Børnene bliver vugget i bløde tæpper, mens vi synger, og de lytter til musik, mens der pustes sæbebobler. Når forældrene har brug for en siddepause, fortælles der en lille historie, hvortil der også bruges fagter. Efter vi har sunget, er der hyggeligt samvær med kaffe/the.

Det er værdifuldt at synge med og for sit barn, og lyden af mors eller fars stemme er den bedste lyd, som barnet kender. Sang og musik udvikler det lille barns sanser og følelsesliv. Deres musikalitet og sangglæde styrkes, og forholdet mellem den deltagende forældre og barnet styrkes af nærhed og berøring. Den musik, som barnet hører i de første år, bliver ikke glemt. Det betyder, de melodier, der så at sige synges ind med modermælken, vil ligge godt gemt i barnets erindring som noget trygt og godt.

Babysalmesang er for alle børn i alderen 3-12 måneder og deres forældre.

Vi mødes hver mandag fra 10-10.45 . Det er gratis at deltage i babysalmesang, men man tilmelder sig holdet, og vi ser gerne, at man melder afbud, hvis man ikke kan komme.

For nærmere information og tilmelding kontakt venligst kirkesanger

Mona Hoelgaard Madsen på telefon 23 23 02 83 eller mail mohm@km.dk